Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Pricken över det fina i:et

Oförstörd velar jag runt,
gömmer mig bland gamla minnen,
bakom stenar ,
( och)
lagom varma stubbar.

Jag vet inte hur gammal jag är,
men jag känner,
starkt,

(att)
jag äntligen börjat leva,
mitt liv.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-04 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann