Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Nähä.

Ska vi åka ( upp till) Fredrikshamn,
fånga guldfiskar,
räkna färgerna på regnbågen,
tävla om vem som kan spräcka flest såpbubblor?

Ska vi bli sådär lyckliga som vi skulle kunnat vara om du inte betett dig som ett svin?

- Nähä. Inte det heller




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-04 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann