Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANDAS MIG

 

Andas min doft

med djupa andetag


låt sötman radera

andra minnen


det är bara mig

du ska minnas




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-08 17:38



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt doftar kärleken...så vackert...
2017-06-10

  DavidM VIP
Ljuvligt skaldat. Doftsinnets- och minnets kraft.
2017-06-09

    ej medlem längre
Åh, den älskandes speciella doft...
2017-06-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
välandat!
2017-06-08

    jaybird
Väldoften kryddas av den befallande tonen som är öppen för kärlekens chili.
2017-06-08

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Kärlek och en uppkäftig önskan i fin
förening.
Glad sommar. TBG.
2017-06-08

  ULJO
Fina tongångar om kärlek i din fina text
2017-06-08

  Marianne Räf
Fint om ett möte, som
aldrig ska glömmas ! :)
2017-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Av alla dofter som finns är doften av den älskade den ljuvligaste, den överträffar alla andra.
2017-06-08

    ej medlem längre
En önskan om evig kärlek!
2017-06-08

    ej medlem längre
Man säger att de djupaste minnena är kopplade till just doften. Vacker dikt!
2017-06-08

  Öknens Ros VIP
Fin, andas stillhet.
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP