Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja


det här är

det här är sommar

jordgubbar

femti millimeter regn

du har inte samma längd som jag

vi får hitta på något

tål du halm




Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 230 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-02 12:24



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Levande sommarsekvens, tycker om.
2018-05-03

    ej medlem längre
"Tål du halm?" En ovanlig replik men kan säkert i många sammanhang vara mycket användbar. Jag gillar din skildring av sommaren.
2018-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Taly