Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara två kan leka så

 

 

 

något hon sa

vet inte vad det va' 

tonen i orden

de vackraste på jorden

han kände sig varm och het

hon bar på en hemlighet

han drogs dit som en magnet

hon smekte

hon lekte

hon var som en virvelvind

graciös som en ståtlig hind

han föll pladask

Pandoras ask

den öppnades på glänt

det var väl förtjänt

båda nöjda blev

barriären rev

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-06 11:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
här händer det saker:)!
2017-06-06

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-06-06

    ej medlem längre
Återigen väldigt mjuka och vackra rim
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP