Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Introvert

 

 

 

fåordig, nästan tvär

det är vad du är

vill inte prata

jag inte tjata

men du måste ju

med detta ta itu

kryp ur ditt tjocka skal

kasta bort ditt kval

våga ta en chans

som om du fanns

du kanske lyckan finner

du så mycket vinner

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-06 15:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja man kan vinna mycket om man bjuder till lite...fin iaktagelse
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP