Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal och sjuk


Att försöka leva en dag till

Vara kvar


I universums stora gåta

Den vi kallar liv


Men som gammal och sjuk

Kan jag hoppas


Få möta liemannen

Innan allt privatiserats


Slippa bli ett kolli

Som DU skall behöva bära



Kort sagt

Låt mig möta liemannen

Face to Face




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-07 02:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt