Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regnet bara öser ner

 

 

går i regnet, fäller en tår

ty än är det vår

men i mitt hjärta är det höst

jag finner ingen tröst

leva livet man borde göra

det enda jag kan höra

är ekot av det som var en gång

nu sjunger jag sorgens sång

den går i moll och inte i dur

där jag går i en regnskur

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-07 11:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
"i mitt hjärta är det höst"

Stor igenkänningsfaktor!
2017-06-07

    ej medlem längre
Vemodigt men vackert som en öken ros
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP