Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du mig då?

 

 

om jag viftar och vinkar

om jag på benet linkar

ser du mig då?

om jag hojtar och tjoar

om jag river broar

ser du mig då?

om jag strippar helt näck

om jag är tusan så fräck

ser du mig då?

 

nähä!

då klär jag på mig igen

du är precis som alla andra män!

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-07 13:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bekräftelsesökare fint fångat
2017-06-08

    ej medlem längre
Haha ,
Det skulle jag inte missa ;)
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP