Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såld

 

 

 

jag sålde mig

som ett första klassens fnask

i jakt på uppmärksamhet

klädde av min själ

plagg för plagg

ord för ord

njöt av det hela

fullt och medvetet

själen min

ett bottenlöst hål

där jag kan stoppa in allt

som är bränt och skadat

härdat likt stål

kommer inte gråta

om du överger mig

jag kastar mig över nästa offer

fast jag är det största offret

kastar in offerkappan i själen

och sjunger livets sång

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-07 14:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Narccissistiska drag bland ordne
Bra fångat
2017-06-08

    ej medlem längre
En ny och annorlunda sida du visar upp här. Den var intressant och bra skriven..
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP