Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somebody's watching

 

 

tar av mig

plagg för plagg

sakta

med svepande rörelser

låter händerna smeksamt

följa kroppens konturer

känner bröstvårtorna styvna

mmm...så skönt det känns

låter behå och trosa

falla till golvet

smeker underlivet

känner blygdläpparna fyllas

av blod som rusar

känner lusten komma över mig

lägger mig på sängen

smeker vulvan och klitoris

åhh! som himmelriket!

jag fortsätter tills jag känner

orgasmen

bara så himmelskt skönt

 

kastar en blick ut genom fönstret

där står han

vi båda vet om varandra

delad njutning

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-07 17:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj så eggande och förföriskt, du skildrar det vackert.
( tror nog fönsterrutan blev immig ;) )
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP