Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inge mer spring

Jag vill inte springa mer.
Inte ett uns steg.
Pustar som gäckar mig. Studsen som trycker hårt, min trotsande vilja framåt.
Ändå.

Jag vill inte mer ha ben som trampar i onödig luft.
Som gör ont i bara en lätt kvällsbris.

I ljus som omvänder glädje till ett stelt vrål.
Om att lägga sig ner.

Jag vill inte mer gå upp och ner.
Känna naturens iskalla vind,
När den sliter sina ogörliga monsterglin.
In i min andhämtning.

Nej, jag vill inte springa mer.
Inte ett endaste dugg.
Inte ett enda steg.




Fri vers (Fri form) av Hestia VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-07 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hestia
Hestia VIP