Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord på vägen

Tanken föds oskriven.
men inte formuleringen.
Orden för det tänkta måste upp till ytan,
ut genom handen och ner.
Ner på ett papper.
Då först får tanken liv.
Då först får tanken sin arkitektur.
Nedskrivna på papperet upphör orden
vara din privata egendom.
De kan läsas och förstås av en annan människa.
Om du vill eller inte vill kan orden bli bevingade.
I bemärkelsen flyga iväg och befrukta
ännu fler människor.




Övriga genrer av Eric Grimstad
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-07 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Grimstad