Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag tänker efter


Mina minnen känns äldre än jag

med aktiv glömska

förtränger jag det oönskade

ett slags tidsfördrivande

ihop med glada västergöken

döv för sorgkantiga södergöken




Fri vers av Eric Grimstad
Läst 280 gånger
Publicerad 2016-04-11 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Grimstad