Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det glesnat i gläntan

Det glesnat i gläntan
där vi växte upp
fallodagen bestämd sen länge
utan att barken skvallrat

Det glesnat i gläntan
där grannar stått
med nakna stammar
på post mot vindars gnag

Det glesnat i gläntan
med rötter från svunna dar
och glädjefylld mylla
då saven steg med solen

Det glesnat i gläntan
där vi aldrig hann prata ut
innan saknaden flyttade in
och sorgen tog vid

Det tätnar dock snart
när nya plantor skjuter skott
och fyller skogen med
släkters hoppfulla sång




Fri vers av Eric Grimstad
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-30 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eric Grimstad