Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visshet

 

 

 

in i mitt liv du klev

som en stormvind

vände upp och ner

på den jag var

lockade fram det vilda

gömd i mitt innersta

inte längre densamma

transformerad

genomgår förvandling

till något högre

det väsen som bor i mig

kärleks drivkraft

är det som ger mig styrka

att bli fullvärdig

det rena och sanna

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-08 11:15



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så fint skrivet om att växa i kärlekens namn!
2017-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlekens magiska inverkan!
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP