Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

La dolce vita

 

 

 

 

du ville leva det ljuva livet

med amorösa äventyr

leva till det ytterstas gräns

du spände bågen

för att nedlägga ditt livs triumf

men bågen brast

och pilen missade sitt mål

nära skjuter ingen hare

inte heller du

tomhänt du från jakten går

hem för att slicka dina sår




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-08 12:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så kan det gå...
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP