Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattens puls

 

 

 

 

när natten går till vila

går jag dig tyst tillmötes

andas ljudlöst inför din blick

dina händer smeker mina

natten är vår

bara syrsornas sång ljuder

när vi famnar varandra

du är poesin som sjunger

de älskandes  sång

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-08 16:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljudlöst,smeksamt och poetiskt...tycker om den
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP