Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ingen mening

 

 

 

det är bara att konstatera

man kan ju alltid ponera

varför inte posera

du vill se mig naken

det är det som är haken

jag är ju aldrig vaken

sussar så sött

är alltid trött

på madrassen jag nött

helgen åt skogen

får ta fram plogen

jag är så mogen

fallfrukt finfin är

kom och ta mig här

det är inga besvär

du och jag vi båda

sitter i en låda

doftar av kåda

fanfar och salut

här är versen slut

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-08 17:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lekfulla rim
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP