Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovissheten

Det som förut var min högsta dröm,
min starkaste längtan.
Det jag saknade mest,
känns idag inte lika betydelsefullt.
Idag har jag det där jag alltid drömt om,
och förhoppningarna,tankarna och känslorna innan var så mycket bättre än sanningen.
Jamen, mysigt det ÄR det!
Men kanske gav förhoppningarna och ovissheten en sån mycket härligare känsla?




Övriga genrer av EllenF
Läst 316 gånger
Publicerad 2006-05-24 16:27



Bookmark and Share


  Vildkärlek
Tänkelitänkvärd
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF