Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt askan bli min jord

vid horisontens slut

där drömmar får vara vad de vill

ett brutet sigill

visar dig dit


minnena

lämnar vi kvar

de vi en gång var

har vittrat ner till sand


och tiden den lämnar inga spår

den läker inga sår

den håller dig vid liv

håll mig vid liv

när du gör det, gör det snabbt

dra inte ut på lidandet

när du lämnar, lämna allt

du måste våga, måste låta

askan bli min jord

där stjärnbilderna möts

vid en utkant av hopp och misär

ett sista farväl

där hittar du mig


vårvinden

viner så sval

den lämnar mig svag

när den viskar ditt namn


och tårar de lämnar inga spår

jag räknar inga år

jag räknade med dig

jag älskade dig

när du gör det, gör det snabbt

dra inte ut på lidandet

när du lämnar, lämna allt

du måste våga, måste låta

askan bli min jord

jag älskade dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Erik Gefvert
Läst 456 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-08 20:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erik Gefvert
Erik Gefvert