Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tatuerade mannen

 

 

 

som en öppen bok

hans liv, hans historia

inristad i huden

berättar om ett liv

själv säger han inget

gåtfull han är

bilderna talar

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-09 09:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Alla tatueringar har en historia att berätta!
Jag har en liten fjäril uppe på armen ,som ett minne, tycker ibland att jag känner vingarnas lätta beröring.
2017-06-09

    ej medlem längre
Fin tanke, fin liten dikt :)
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP