Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH LEVA ÄNDÅ

 

En del av mig

har gått i stå

 

lever obrukad

gömd i vrå

 

måste lära mig

att leva  så

 

och leva ändå




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-10 17:16



Bookmark and Share


  ULJO
God poesi de detta
2017-06-11

  Blomma-Stjärna VIP
En startpunkt - kanske man kan gå i stå så länge att man parkerar?
- och upptäcka det fina med att se världen med andra ögon än man trodde man ville se den med?
- ja, dina rader ger mig en del tankar - berörs, känner igen och gillar utmaningen som göms bakom det obrukade livet!
2017-06-11

  Petter Wingren
Kort koncis programförklaring för ett liv med brända vingar. Självinsikt på alla punkter utom en: det är alltid möjligt att utveckla också den mest undangömda delpersonlighet.
2017-06-10

  Rise Little One
Det är en konst att kunna leva fullt ut
2017-06-10

  Marianne Räf
Starkt berörande å jag känner igen mig.
Man får kämpa på med å hålla dylika
problem i Schack !! Fint framfört!

2017-06-10

    ej medlem längre
Att våga/kunna/orka leva helt och fullt, sann mot sig själv - är en livlång uppgift.
2017-06-10

    ej medlem längre
Bra skrivit
2017-06-10

  DavidM VIP
Du lyckas förmedla många känslor på få rader.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP