Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommarnatts hyss

 

 

 

naken ska jag

hoppa över 

sju gärdesgårdar

plocka sju sorters blommor

lägga över det heliga

det vore sjutton 

om det inte dök upp en karl!

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-09 15:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Massproduktion vs limited edition
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP