Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till livet

 

 

 

 

 

i skymningsslummer

vi drömmer våra dagar

nattens eldar tänder flammor

omfamnar tid och rum

våra kroppar dansar

till gudars förnöjelse

vi är ett med kosmos

förenade av lustans kraft

det starkaste av starka

världen är vår

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-09 18:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
eros (lustens titan) överlevde .
2017-06-09

    ej medlem längre
I kosmos är allt möjligt.
Fint
2017-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP