Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De mina.

Min älskade ängel
vad åren går fort.
Vart tog alla dagarna
hän?
Från tårar och skratt
och kola i håret.
Dagis
och skrapade knän.
Näsa med snuva
lekplats och gungor.
En rygga
med bollar och sand.
Min älskade ängel
vad åren går fort.
Det var mig
som du höll i din hand.

Min älskade ängel
vad åren går fort.
Var dag
och var enda minut.
Från sommar till höstar
till söndag och lov.
Till vägsjäl
och mogna beslut.
Min älskade ängel
i alla dagar som är.
Är min hand alltid öppen
och jag finns för dig här.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 283 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-09 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis