Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

 

 

 

ju varmare väder och sol

desto fler båtar

över Medelhavet

överfulla

människor faller överbord

drunknar

när ska det ta slut

när är smärtgränsen nådd

finns det något slut




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-10 12:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ,man undrar!
2017-06-10

  ResenärGenomLivet VIP
Tragiskt att det ska behöva vara så...att människor inte ska få vara trygga i sina egna länder...
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP