Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bäst

 

 

Skogen

skulle vara

mycket tyst om

inga andra fåglar sjöng

än de som sjunger bäst.

 

 

 

 

2017-06-10




Fri vers av rondell
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-06-10 18:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant!
Mycket bra skrivet!
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

rondell
rondell