Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inom vajrayana traditionen finns utförliga meditationer om visioner av psykotiska yogics. Det här var det jag fick ihopp efter ha läst Lacan på sjukhuset


Hon som äter hjärnor

I varje diod finns en skarp vision
I varje neonljus skär helvetets vargar
Ett lysande litet objekt a,
I all tid, förglömt
I all tid, ständigt, förträngt

Här i psykosen föds hon som äter hjärnor
Röst av evig avsky.
En omöjlig blick på botten av mörkret
En hysterisk åskådning blir mitt livs center.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Marcus B
Läst 458 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-10 20:01



Bookmark and Share


  Marcus B
Arigatou :)
2017-06-12

  Joakimnordbrandt
Mycket välskriven text.
2017-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B