Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nejdå, inte jag

 

 

 

var det nåt jag sa' 

var det nåt jag gjorde

dagarna är så tysta

när jag inte hör din röst

 

jag trodde allt var bra

så som det ska va' 

jag var nog blind

jag var nog döv

 

för verkligheten

den var ju uppenbar

allt var en lögn

från början till slut

 

det var en gång

så börjar sagan

men slutet är inte

sliskig sockervadd

 

ha så du lurades

sicken spelevink

du är en narr

i för trånga skor

 

jag ger dig på båten

inga mer favörer

du e' bara så lost

värre än Twin Peaks

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-11 09:54



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra slut på din text om en relation som inte var som den skulle!
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP