Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var finns du





när jag ser dig i den gyllne dager
ser jag felen, bristerna och skavsåren
men i nattens mörka skuggor
är du skönhet, godhet, klokhet, allt

i dagen är du blott som andra
meterialistiskt tänkande och vek,
var finns du som kan visa även dagen
dessa sidor av förgyllning




Övriga genrer av Gunhild Hernström
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-11 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström