Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag mötte ett paradis

jag gick min väg över prärien,
jag gick över ingenmansland,
jag gick för att möta min kärlek,
men dit kom jag inte fram

jag gick över berg, över stäpper,
jag gick på mitt eget vis,
jag gick mina egna vägar
och mötte ett paradis.




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 272 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-07-11 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström