Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om hösten



Kall som bitterhet blir
sommarns blåa sjö
när allt det blomstergröna
lägger sig att dö

Vår blick får vila sen
på frostigt vinterhägn
som mellan myr och vall
harbytt sitt gröna
mot skarens täcke över
bruna barr och inga fåglar alls
kan höras nu i vinterns vita tall




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 196 gånger
Publicerad 2018-08-24 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström