Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstreflektioner



Nu susar höstvind in
emellan myr och vall
nu gnistrar stjärnorna
och nattens måne tänds av solens blonda kind

Men ännu frasar det av aspelöv
och blomstrens kapselfrö
i aftonbrisen
och ännu hörs från vågens sommarsvall
den mullrande reprisen




Fri vers av Gunhild Hernström
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-24 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström