Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg ni sorgen

Säg hörde ni att asplöv dallra
bland skogens ris och sten och gröna barr
och såg ni solkristaller uti tjärnen
och såg ni sorgen i varandras blick

vi var som slutna knoppar fast vi brände
och solen gick i moln och skyar grät




Prosa av Gunhild Hernström
Läst 273 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-05 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunhild Hernström
Gunhild Hernström