Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrare

 

 

 

 

vänder ansiktet bort

heta tårar bränner

blöder invärtes

 

går bort från ditt liv

söker mig nya vägar

nya mål




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-11 17:25



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Känns igen!
Det gör ont väldigt ont men de nya målen finns där framme!
2017-06-12

    ej medlem längre
Jättefin
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP