Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sommaren

 

 

det var den sommaren

då värmen fick asfalten att koka

jag gick barfota på den heta vägen

elefanthud under fötterna

gick fri på vägarna

asfalt som grusväg

sommarlovet bara så härligt

träd och blommor i mångfald

insöp dofterna från naturens fägring

det var dagar med regn och åska

jag satt på verandan och var hänförd

ett så fascinerande skådespel det var

efter regnet den uppfriskande luften

fuktigheten i luften var tung

det var den sommaren

jag miste min oskuld

något som efterlämnade en något fadd smak i munnen

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-11 18:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jättevackert skildrat
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP