Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nonsens

 

 

 

livet ger och livet tar

den som spar den har

för livets alla da'r

 

när allt synes nere

som en passagerare

en tågklarerare

 

vi åker på livets tåg

längs gärden med råg

kanske där vi såg

 

livet susa förbi

om du har fobi

känn inte antipati

 

här är alla lika

krydda med basilika

sedan ska vi fika

 

till himlen det bär

vingar har du här

ingen vet ju när

 

är det här slutet

är det bra rutet

rena glädjetjutet

 

ja hipp hipp hurra

glöm inte surra

magen den kurra

 

något annat börja' pirra

det måste man kirra

på gitarr man får dirra

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-11 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP