Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är

 

 

 

det man känner inom

är det osagdas bilder

det man ser inom

är det oändligas hav

det man är inom

är blott ett ögonblick 

av det som är evigt

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP