Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljöförstöring

 

 

 

där sitter du

och drar bloss efter bloss

pratar om miljöförstöring

och giftiga utsläpp

där sitter du

och drar bloss efter bloss

dina lungor

är ett sotsvart landskap




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-12 14:03



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Och ett visst "kol"
som ett säkert slut mål
och vinden ser ju till
att även vi som inte
alls vill ha fylls på och
över, det hjälper ej att
vi säger, vi det inte
behöver! Kan det vara
så att detta ämne
hjärnans tankeverk-
samhet hos röka-
ren söver

2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP