Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan till

 

 

 

kroppen värker

det gör ont

av längtan till dig

så många mil

ändå nära min hud

som bränner

av hettan

åtrån till dig

gör mig febrig

låt oss mötas

och bli verkliga

för varandra

fantasier är drömmar

jag vill inte drömma mer

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-12 15:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint längtanspoem :)
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP