Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Körkort

.

Trodde du skulle grattulera
Men du ströp glädjeruset

Kuggat mer än tre gånger
Har du kollat huvudet i IQ maskinen?
En bromskloss i trafiken, kärringkörning
Du är säkert en sådan fara i trafiken!

Visst är jag bara ännu en
som klarat papperslappen
Men kunde inte lyckoruset fått vara
bara en liten liten stund




Fri vers av Mejja
Läst 836 gånger
Publicerad 2004-09-29 23:25



Bookmark and Share


  Rachel Roth
Stort grattis till körkortet....håller i övrigt med Monikas kommentarer. Kram!
2004-09-30

  Pica pica
Det är sorgligt när en människa inte kan glädjas åt en väns framgång... Kanske är han/hon rädd för att bli "omkörd" av dig? Själv känner jag två personer som klarat körkortet efter betydligt fler än tre försök...och jag har sett deras glädje. Så jag gläds med dig!
2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Mejja