Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma, du är min början

Du blev min sorg
Vad kan jag göra för dig?
Du vågar inte möta dig själv
Inte söka dina svar.
Jag ser dig
Jag lämnar dig där

Ord utan mening,
fraser, artighet, rutiner och väder
Vi vet vad som finns därunder,
men det törs vi aldrig röra.
Vi tar inte de djupa andetagen
rädda för att drunkna ihop

Mamma, du är ändå alltid min början






Fri vers av Skatanssyster
Läst 318 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-12 23:37



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
väcker många tankar.
skapar många bilder.
tack för att du delar med dig.
2017-06-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
djupsint välbearbetad i sin tanke o känsla
2017-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster