Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarfötter och frusna hjärtan


Din istid var återkommande
frös fast oss andra.

Så vi gjorde vad vi kunde
för att känna värmen igen.

Inget fungerade någonsin.
Men när du slog om till vår
stod vi redan ombytta.

Med frostbitna hjärtan som lärt sig.
Att sommaren alltid var kort.




Fri vers av Skatanssyster
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-06 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster