Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart natt

Vaknade i en säng röd av blod.
Mötte ett ansikte strimmat från tårar och kletigt utav snor.

I badkaret låg rakbladen som ristat dina sår.
Din kropp läckte rött ifrån armar, bröst och lår.

Jag tröstade och lovade att stanna kvar. Precis när jag stängt dörren för att rädda den jag var.

Tre veckor senare slog du mig igen.
Tvungen sa du - när du fått en så fittig flickvän.





Fri vers av Skatanssyster
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-07-26 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster