Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill vi ha?


När du öppnar nya dörrar
Blir världen du går i större
Samtidigt krymper tiden
Och jag som hejat på och vinkat
Då du klivit över nya trösklar
Står ensam kvar
I ett rum utan dig




Fri vers (Fri form) av Skatanssyster
Läst 208 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-07-23 12:30



Bookmark and Share


  danne //
ja (sånt) är nog lika
överallt(kvar) mitt i mellan start å mål.
Snava kanske man skulle göra .. ( då ) blir det lite oväsen å brak att (någon) märker det osynliga i mellanrummet ..

Skör text där orden sprakar kanske som elektricitet i blå-lågor..
Den är alltstå skit bra skriven...
2019-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster