Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Life is life



Ett hjärta som slår är mer än ett hjärtslag
Att andas är något annat än bara ett andetag
Att leva ett liv är mer komplicerat
än både hjärtslag och andetag

Om vi andas och har ett hjärta som slår
Kommer vi kanske en bit genom livet ändå?




Fri vers av Skatanssyster
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-07-17 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre

2019-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Skatanssyster
Skatanssyster