Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014


LUCKY LIPS

 

På långt håll

ser du mig komma


med röda läppar

leende av glädje


dina ögon bär himlen

när jag når dig 


och du njuter otyglat

röda läppars sötma




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2017-06-13 17:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
galant:)
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Ett efterlängtat möte, med hetta...härligt...
2017-06-16

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt het och nära kärleksdikt!
2017-06-14

    ej medlem längre
Så bra! <3
2017-06-14

  Annaemi VIP
Åh, så bra!
2017-06-14

  Rise Little One
Så enkelt men så fullkomligt!
2017-06-14

    jaybird
Blodfyllnad, brusande, berusande. Det röda som ett uttryck för vidgade pupiller. Stark närvaro i texten.
2017-06-13

  M.Eta
Fin beskrivning av en kyss med mycket kärleksinnehåll!
2017-06-13

  Anya VIP
Vackert möte här. Tycker om hur du i den inledande strofen på en gång sätter igång.
2017-06-13

  ULJO
Härlig text detta
2017-06-13

  DavidM VIP
Innerligt. Väldigt fin beskrivet.
2017-06-13

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-06-13

    ej medlem längre
Ljuvligt att mötas så.
2017-06-13

  Blomma-Stjärna VIP
sinnlig ögonblicksbild - att njuta!
2017-06-13

  Petter Wingren
I kyssens röda fruktkorg bär kärleken redan skalade frukter
2017-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP