Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lilla barnhemsbarn

.

Dina ögon fångade
min blick
I tyst bedjan

Ville ta dig hem




Fri vers av Mejja
Läst 363 gånger
Publicerad 2004-09-29 23:30



Bookmark and Share


    nilla
starkt fångat ett ögonblick... Gillar den stenhårt!!!
2004-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Mejja