Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chanser

Jag tycker om den jag blir tillsammans med dig
jag kan vara vem som helst
får så många nya chanser




Fri vers av Ananas
Läst 292 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-13 17:05



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar härlingtext
2017-06-18

    ej medlem längre
Vilken härlig anpassningsförmåga! Och en riktigt smart programförklaring för alla som vill bli ihop...
2017-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas